Onze beloftes
CONTACT
Solid International is een fabrikant en distributeur in binnendeuren en draait al 3 generaties mee in de houtsector en is uitgegroeid tot een zeer gerespecteerde speler in de houtindustrie.

Wij leveren B2B het assortiment Portixx aan de DIY-sector (her-verkoper) en het assortiment Classixx aan de professionele her-verkoper en installateur (= verbruiker). Solid biedt makkelijk installeerbare binnendeuren aan, in een ruim assortiment: schilder-/eiken -/glazen -/smeedijzeren - en decordeuren.

Die uit stock (45 000 deuren), snel kunnen worden aangeleverd.Ons sterke punt is het standaardiseren van “niet standaarden” bijvoorbeeld door glazen/professionele deuren in standaard maten aan te bieden i.p.v. op maat, enz.

Door het standaardiseren kan de productie worden geoptimaliseerd, waardoor vlugger uit stock en aan scherpe prijzen kan worden aangeleverd.

Het voltallige Team Solid International staat steeds tot dienst van de klant met als doel een excellente service wat resulteert in snelle levering, continue beschikbaarheid en efficiënte afhandeling. Binnen het team staat groei, passie en respect centraal, elke dag opnieuw.
_____________________________________________________________________________________________________________________

Prijs - Kwaliteit

Ons kostenbewustzijn laat toe om uiterst scherpe prijzen aan te bieden mét de garantie op een kwaliteitsvolle uitvoering. Transparante communicatie is van onschatbare waarde voor ons

Levertermijn

Wij beschikken steeds over een stock van 45.000 deuren, hierdoor kunnen wij al onze klanten een snelle levertermijn beloven. Levering in 5 dagen, zoals het hoort? Meerwaarde voor jou & jouw bedrijf.

Totaaloplossing

Bij ons kan u steeds terecht voor de totaaloplossing van je vraagstuk. Deur, deurkast en deurbeslag nodig? Onze deursets zijn van alles voorzien. Specifieke vragen? Wij beantwoorden ze, graag.

Betrouwbaar

Het respecteren van deadlines is een van onze belangrijkste voornemens. In  overleg gaan wij steeds tot het uiterste om afspraken na te komen. Juiste afspraken, goede vrienden, toch?

Op zoek naar de perfecte deur of toebehoren? Maak gebruik van onze expertise, ervaring en kennis