Ons assortiment

PORTIXX
Verticaal omkeerbare deuren

Onze Portixx verticaal omkeerbare deuren zijn plaatsklare deuren. Een complete deurset bevat: deurblad, slot, scharnieren, deurkast en omlijsting. in dit assortiment vind je de meest uiteenlopende concepten, ongetwijfeld eentje dat bij jou past. gekenmerkt door eenvoudige installatie is dit prijs/kwaliteit de meest deurdachte keuze!

CATALOGUS

CLASSIXX
Professionele deuren

in ons Classixx assortiment zijn alle professionele & technische deuren te raadplegen (brandwerend, HPL, inbraakwerend, ...). Bij deze plaatsklare schilder- & HPL deuren zijn slot, slotplaat, slaglat en scharnieren reeds geplaatst. Grotere projecten die een op maat gemaakte aanpak vereisen, werken wij graag samen met jou uit. 

CATALOGUS

ECLIPSE
Onzichtbare scharnieren

Deuren uit de Eclipse catalogus zijn exclusief omwille van de onzichtbare scharnieren. deze look verzekert een strakke & moderne uitstraling en is enorm populair in moderne woningen. Steeds voorzien van een magneetslot en regelbare 3D scharnieren.

CATALOGUS

FERRO
Stalen deuren

Exclusieve stalen deuren vind je terug in ons Ferro assortiment. Stalen deuren in de hoogst haalbare kwaliteit met zelf te kiezen design, glasverdeling & uitvoering. topkwaliteit voor aanvaardbare prijzen. Stalen deuren hoeven niet langer onbetaalbaar te zijn.

CATALOGUS

VETRO
Glasdeuren

Een Vetro glasdeur zorgt voor extra karakter in een woning. door onze verschillende uitvoeringen en looks zijn de mogelijkheden eindeloos, aan glasheldere beloftes!

CATALOGUS

SLIDE
Schuifdeuren

Onze Slide schuifdeuren zijn de ideale binnendeuren naar gebruiksvriendelijkheid en uitstraling toe. Verkrijgbaar met verschillende rails & ophangsystemen voor de schuifdeur die het beste tot z’n recht komt in elke woning.

CATALOGUS

ESTERNO
Buitendeuren & buitenramen

Bij bouwen of renoveren moet je ontelbare keuzes maken op een slimme en budgetvriendelijke manier. Esterno buitenramen en buitendeuren vallen onder de noemer ‘eenvoud siert’ en niet enkel door de vormgeving maar ook door de prijzen

CATALOGUS

MORE
Accessoires & deurbeslag

Solid International biedt een uitzonderlijk ruime keuze aan deurbeslag. Een kijkje nemen in onze catalogus is altijd de moeite waard en biedt telkens weer nieuwe inzichten.

CATALOGUS
..... ..... .....
..... ..... .....
...... ......