Classixx

Professionele deuren

Specifieke omstandigheden, specifieke noden.

Specifieke omstandigheden vragen om specifieke noden, iets waar Solid je graag bij helpt. Grotere projecten die ook een op maat gemaakte aanpak vereisen, werken wij graag samen met je uit. Onze technische mensen kunnen je helpen om conform een lastenboek, een optimale – vaak innovatieve - oplossing uit te werken die naar prijs, timing en techniciteit zal verrassen.

Bouwtechnisch kan je alles aan ons overlaten want als specialisten zijn wij niet alleen op de hoogte van alle productiemogelijkheden maar ook van alle bouwverordeningen, CE regelgevingen en dit zo wel op het vlak van deuren als beslag.

Enkele voorbeelden:

• Rf30 deuren met glas

• Rf30 deuren met …

• Rf60 deuren

• Gespecialiseerde uitvoeringen

• …

Onze op maat gemaakte benadering

Deze op maat gemaakte benadering in combinatie met ons zeer uitgebreid kwaliteitsvol standaard assortiment is een recept dat ons moet toelaten om samen succesvol te zijn.

Waarom je bij Solid International aan het juiste adres bent?

1. Ontvang snel een correcte offerte.

Er zijn verschillende factoren die mee de prijzen van binnendeuren beïnvloeden.

Wil je graag een indicatie ontvangen voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact op met onze experts voor een offerte. Je bent ook van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken en zo een offerte voor jouw project te laten maken. Wij verzekeren voor élke offerte de meest correcte prijzen en gaan samen met je op zoek naar een optimale samenwerking.

2. Toegang tot het advies dat u verdient.

Wij willen je graag helpen om meer mogelijkheden te creëren voor je en jouw klant.

We zijn er om je advies te geven over het gebruik van onze producten. Wij voorzien voor al onze producten de nodige documentatie, de antwoorden op veel gestelde vragen en unieke opportuniteiten. Heb je andere vragen, neem dan contact op met onze technische afdeling.

3. Maak kennis met onze snelle leveringstermijn.

Door de bereidheid om te stockeren en de ontwikkeling van concepten zijn wij in staat om snel te leveren.

Met een levergraad van ruim 97% komen de leveringen veilig & tijdig aan op hun bestemming, binnen de 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling (enkel van toepassing op stockproducten). Deze ongeëvenaarde succesratio, die in onze sector een belangrijke rol speelt, draagt in grote mate bij tot het ontwikkelen van hechte banden met onze klanten.

Een specifieke technische vraag over onze producten? Nood aan technische fiches, technische tekeningen, installatie instructies, certificaten of normeringen? Aarzel niet contact op te nemen met info@solidintl.com, wij leveren graag de juiste documentatie aan. 

Ontdek hoe de catalogus werkt aan de hand van onze instructie video
Draairichting