Vetro

Glazen deuren

Glazen deuren voor elke ruimte.

In het Vetro assortiment kan je al onze glasdeuren vinden. Deze deuren zijn voorzien van veiligheidsglas (6-8-10 mm). We bieden de glazen deuren aan in verschillend design, waardoor het in elke woning een naturelle lichtinval geeft.

Deze binnendeuren zijn verkrijgbaar in helder of mat glas, als doorslaande, schuifdeur of pivoterende uitvoering. Het is een uniek item in je woning, een hedendaagse eyecatcher.

 

OPGEKASTE DEUREN

Voor standaardopening 2050 mm

·      Deurdikte: 8 mm

·      Deurhoogte: 2015 mm

·      Apart te bestellen: scharnieren, deurkasten en krukset

Binnen het assortiment van de opgekaste deuren zijn er 2 soorten design van deuren verkrijgbaar, namelijk de glasdeuren met helder of mat glas.

 

DOORSLAANDE DEUREN

 Voor standaardopening 2050 mm & 2150 mm

·       Deurdikte : 8 mm

·       Deurhoogte : 2010 mm / 2110 mm

·       Apart te bestellen: scharnieren / trekkers  

Deze glazen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zoals de C001, deze is volledig mat glas of de C002, deze deur is uitgerust met horizontale matte strepen. Je kan niet alleen helder glas kiezen, maar ook bijvoorbeeld doorzichtig grijs glas (G000).
Bij de scharnieren heb je de keuze tussen inox look, inox, inox black, new wave sunset (goudkleurig) en new wave bourbon (bronskleurig). De trekkers zijn verkrijgbaar in een vierkant en rond design.

De kleuren die beschikbaar zijn, zijn dezelfde als die van de scharnieren om van je deur één geheel te maken.

 

PIVOTERENDE DEUREN

 VETRO voor standaardopening 2050 mm

·       Deurdikte: 8 mm

·       Deurhoogte: 2050 mm

·       Apart te bestellen pivotsysteem (zwart en inox) / trekkers (zwart en inox)

De pivoterende deuren worden op de grond geplaatst. De deuren kunnen zowel in nieuwbouw als renovatie geplaatst worden. Het is een zelfsluitend systeem en zeer eenvoudig te installeren. De deur kan in beide richtingen geopend worden tot 150° en heeft een vasthoudstand van 90°.
Door actieve sluitdemping sluit de deur perfect tot het nulpunt wat zorgt voor een strak design

Binnen dit assortiment hebben we ook een compleet nieuw design van deuren, namelijk de Pivot Black (B000). Deze glasdeur is op maat gemaakt en geeft een heel stijlvol gevoel binnen je woning.

 

SCHUIFDEUREN

·       Deurdikte: 8 mm

·       Deurhoogte: 2150 mm

·       Apart te bestellen: schuifsysteem (inox, zwart of eco rail)

·       Trekker: inox of zwart kleurig (rond – vierkant)

Binnen het Vetro assortiment bieden we ook schuifdeuren aan. Deze binnendeuren zorgen voor een mooie afscheiding van je ruimte. Je kan ze vinden in het mat, grijs of helder.
De rails & de rollers zijn apart te bestellen. Uniek aan het zwarte schuifsysteem, is de softclose, de meest geruisloze en onopvallende oplossing voor je kamer.  

Ontdek hoe de catalogus werkt aan de hand van onze instructie video
Draairichting