ESTERNO

Aan de aankoop van buitenramen en buitendeuren hangt meestal een hoog prijskaartje vast, maar niet indien u voor ESTERNO kiest!

Bouwen of renoveren, het is een tijd waarin u veel keuzes moet maken maar ook op eenslimme manier uw budget dient te beheren.

Aan de aankoop van buitenramen en buitendeuren hangt meestal een hoog prijskaartje vast, maar niet indien u voor ESTERNO kiest!  ESTERNO buitenramen en buitendeuren vallen onder de noemer ‘eenvoud siert’ en niet alleen door de vormgeving maar zeker en vast ook door de lage prijzen. 

Voor wie houdt van een strak, simpel concept is ESTERNO dé perfecte oplossing. De ramen en deuren zijn uitgevoerd in PVC, een duurzame kunststof, en niet onbelangrijk: zeer onderhoudsvriendelijk. ESTERNO ramen en buitendeuren zijn verkrijgbaar in wit (beide zijden) of antracietgrijs (wit binnenzijde/antraciet buitenzijde).  Vanwege hun 5 kamer profielen voldoen de ESTERNO ramen en deuren perfect aan de huidige isolerende norm.

Zonder twijfel is kiezen voor ESTERNO de juiste keuze.

- Deze buitendeuren beschikken over vertragende 5-puntsluiting
- Inbraakwerendheid is een extra troef

DOWNLOAD CATALOGUS
INSTALLATIE INSTRUCTIES

OPGELET! Bij het uitkiezen van een deur is het belangrijk om de juiste draairichting te bepalen. In ons ESTERNO assortiment wordt de
DIN-norm gehanteerd. 

E05 Buitendeur 4 Vensters

E02 Buitendeur Vlak Paneel

E01 Buitendeur Halfglas

Draai- & Kiepraam 1 vleugel

Draai- & Kiepraam 2 vleugels

Schuifraam

Draai- & Kiepraam 2 vleugels

Vast Raam

OP ZOEK NAAR MEER?
..... ..... .....
..... ..... .....
...... ......