More

Accessoires & Beslag

Een uitzonderlijk ruime keuze aan deurbeslag.

Het aanschaffen van deurbeslag is een niet te onderschatten keuze, denk daarom vooraf goed na over de verschillende mogelijkheden zodat je beslag naadloos aansluit op andere elementen binnenshuis. Niet enkel de uitstraling, maar ook de afwerking, de (on)opvallendheid en de look maken deel uit van het geheel.

DEURKRUKKEN

Zonder deurklinken wordt het namelijk lastig om deuren in je huis te openen. Deuren in elk huis – groot – klein – modern zijn voorzien van een passende deurkruk.

Deukrukken, te categoriseren onder de noemer deurbeslag, is in deze catalogus verkrijgbaar in verschillende uitvoering en kleuren, steeds vervaardigd uit kwalitatieve materialen.  

ACCESSOIRES

Beslag beperkt zich niet tot deurkrukken. Vandaar dat u in deze catalogus ook een uitgebreid aanbod van accessoires kan terugvinden.

Denk hierbij aan deurpompen, deurstoppers, deurlijsten en bevestigingsmateriaal (overgangsstukken, hefpompen, duimspijkers, afstandsschroeven). En niet te vergeten de glaskaders, zwarte stalen kaders die bij alle soorten deuren ingebouwd kunnen worden.

Aan het einde van de catalogus kan je nog eens alle accessoires per assortiment raadplegen.  

ONGEFREESDE DEURBLADEN

In de categorie van ongefreesde deurbladen bieden wij een uitgebreid assortiment aan. Deze deurbladen zijn onbewerkte deurbladen en dus nog geheel op maat aan te passen.
Deurhoogtes variëren van 2015 mm tot 2315 mm, met mogelijkheid tot in te korten. Met meer dan 12 breedtes op stock zijn we in de mogelijkheid om snel te schakelen en vlotte levering te verzekeren.

  • Deurblad voorgeverfd RF0 (honingraat/tubespaan)
  • Deurblad voorgeverfd RF30
  • Deurblad voorgeverfd RF60
  • Deurblad eik
  • Deurblad eik met knopen

Ontdek hoe de catalogus werkt aan de hand van onze instructie video
Draairichting