Portixx

Verticaal omkeerbare deuren

Op maat gemaakt voor de échte doe-het-zelvers onder ons.

De Portixx deuren maken deel uit van een assortiment voor de echte doe-het-zelvers onder ons. In deze catalogus vind je ons aanbod aan verticaal omkeerbare deuren. Het voordeel hieraan is dat je vooraf de draairichting niet moet bepalen en ook zijn deze deuren heel eenvoudig te installeren / te plaatsen.

Het Portixx is gebaseerd op complete deurgehelen & totaal concepten: deur, deurkast, beslag en accessoires.

SCHILDERDEUREN

Colore – Linée – Spirit - Levigato

·      Deurdikte: 40 mm

·      Deurhoogte: 2015 mm

·      Voorgeverfd: nog verder af te werken

·      Kern: honingraat / tubespaan / massief hout

·      Te combineren met Portixx deurkasten: MDF onbehandeld, MDF Hydro, MPX voorgeverfd

COLORE

Binnen het assortiment van de Colore deuren / schilderdeuren kan je ook brandwerende (RF30) of inbraakwerende deuren terugvinden. Onze inbraakwerende branddeur is voorzien van een 3 puntsluiting en al onze RF30 deuren voldoen steeds aan de laatste normeringen.

Ook deze deuren zijn omkeerbaar en voorzien van kwalitatief deurbeslag. Specifiek opzoek naar hogere binnendeuren, dan zijn onze Colore deuren ook verkrijgbaar in 2115 mm deurhoogte.

LINÉE

Ook de Linée deuren binnen de categorie schilderdeuren zijn voorzien van een onopvallend design, waarbij het deurblad is ingefreesd met 2, 3 of 4 lijnen (horizontaal of verticaal).

SPIRIT

De Spirit deuren zijn opgebouwd uit massief hout met mat glas ertussen. De deuren worden brut aangeleverd en zijn verder af te werken/te schilderen in kleur naar keuze.

LEVIGATO

De Levigato deuren zijn opgebouwd uit een kern van honingraat. Je kan hierbij kiezen tussen een deur met egale structuur (M01, M02) of houtstructuur (M03). De M02 is voorzien van geplaatst mat glas en glaslatten.

 

EIKEN DEUREN

Forte - Tradizione - Moulura - Pannello -Country 

·      Deurdikte: 40 mm

·      Deurhoogte: 2015 mm

·      Kern: massief hout / polystyreen / tubespaan

·      Te combineren met Portixx deurkasten : MDF eik of MPX eik

FORTE & TRADIZIONE 

Het verschil tussen de Portixx Forte & Tradizione zit hem vooral in het design van de deur. De Forte deur heeft een rechte gravering in de deur. De Tradizione heeft aan de bovenkant een sierlijk boogje. Zowel de Forte (NO2) als de Tradizione (MO4) zijn voorzien van geplaatst veiligheidsglas.

MOULURA & PANELLO

Binnen het assortiment van de eiken deuren is er ook nog de Moulura en Pannello deur. Deze deuren worden voorzien van een stukje mat glas indien gewenst.

 

COUNTRY

Als laatste type eiken deur, pronkt de eiken country deur. Het unieke hier is dat de dekplaat bestaat uit mix match eik en fineer met massief eiken tussenregels (verticaal). De ideale deur om een rustieke en landelijke sfeer in huis te creëren.

De eiken deuren geven een zeer rustgevend gevoel binnen je woning door de warme uitstraling van de binnendeuren.

SENZA DEUREN

De Senza deuren bevinden zich bij de decodeuren, of ook wel gecategoriseerd onder de noemer afgewerkte deurgehelen. Deze binnendeuren zijn helemaal afgewerkt en volledig plaatsklaar.

 

Urban White –Amato – Classico

·      Deurdikte: 40 mm

·      Deurhoogte: 2015 mm

·      Kern: Honingraat / Tubespaan

·      Kader: MDF / LVL (laminated veneer lumber)

URBAN WHITE

Als eerste hebben we de Urban White deuren, in combinatie met zwart beslag, een parel als afgewerkte witte deur!

 

SENZA AMATO

De Senza Amato deuren zijn verkrijgbaar in de kleuren glacier en grijsbruin, beiden met horizontale structuur.

 

SENZA CLASSICO

De verticaal omkeerbare Senza Classico deuren zijn verkrijgbaar in een horizontale structuur, verticale structuur en gladde structuur. Met horizontale structuur is beschikbaar: de Senza eikwit, de Senza eik grijs en de Senza eik antraciet. De Senza Classico deuren met verticale structuur zijn op hun beurt verkrijgbaar in eik grijze tint en eik antraciete tint.

 

LOFT DEUREN

Industrial Black

 ·     Deurdikte: 40 mm

·      Deurhoogte: 2015 mm

·      Kern: LVL (laminated veneer lumber)

·      Transparant glas : 6 mm

·      Beslag: 3x zwarte Portixx scharnieren en zwart Portixx slot

·      Slaglatten met ingewerkte isolatiestrip (in aangepaste kleur)

De Industrial Black is een volledige afgewerkte zwarte deur met transparant glas. Het geeft een zeer stoere look aan je woning. Een creatief persoon? Dan is deze deur zeker een match, bij de deur worden zelfklevende profielen geleverd, waardoor je het design van het glas zelf kan bepalen.

 Dit plaatsklaar deurgeheel is volledig afgewerkt en zowel de deurkast als deurlijsten zijn uit hetzelfde materiaal / decor voorzien. The perfect match!

Ontdek hoe de catalogus werkt aan de hand van onze instructie video
Draairichting